Welkom

De zalen zijn multifunctioneel, ruimtelijk en daglichtrijk, waardoor deze zowel voor vergaderingen te gebruiken zijn als voor workshops, recepties en feestarrangementen. Deze zijn uit te breiden met een lunch, borrel en/of diner.

Een arrangement kan speciaal voor u op maat worden gemaakt. Dit doen we samen met Mexicaans Restaurant Popocatepetl op de begane grond van Boven Breda, en Paviljoen de Colonie Breda en Stadshotel De Klok, beide op loopafstand van Boven Breda. Wij maken van uw bijeenkomst een succes!

Neem contact met ons op voor vragen, een vrijblijvende offerte, meer informatie (info@bovenbreda.nl) of een rondleiding en gesprek in onze zalen! Wij zorgen voor een gastvrij ontvangst!

Het ‘nieuwe normaal’ bij Boven Breda

Ook bij Boven Breda kunnen we niet om het corona virus heen. Daarom is het noodzakelijk om ons aan te passen waar mogelijk. Wat kan Boven Breda voor u betekenen in deze situatie?

Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk onze prioriteit. In onze zeer ruime zalen kunt u samenkomen en samenwerken in een prettige en hygiënische omgeving.

  • Onze grote vergadertafels bieden voldoende ruimte om veilig te kunnen werken
  • Op locatie is desinfecterende zeep aanwezig
  • Boven Breda wordt dagelijks goed schoongehouden en extra gecheckt op hygiëne
  • De lunch kan in de zaal zelf worden geserveerd of besloten beneden in ons restaurant
  • We houden ons verder natuurlijk aan de RIVM richtlijnen

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of wanneer u meer informatie wenst te ontvangen.